Σχετικά

Δημήτρης John Ράπτης aka DiMiS aka The Olrandir aka vattnafjael, μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ, Microsoft Student Partner, moderator του StudentGuru.gr, αρθρογράφος του φοιτητικού περιοδικού Πλήκτρο, γεννημένος την 5η Νοεμβρίου 1984 (αργοπορημένος κατά μια βδομάδα) στην Αθήνα, μεγαλωμένους στους Αμπελόκηπους και με μερικές βόλτες προς Σουηδία απ’όπου και η καταγωγή μου κατά το ήμισυ, βολεμένος στη μεσοαστή καθημερινότητά μου, ικανοποιημένος από την ζωή μου αλλά δυσαρεστημένος με τον κόσμο και ενθουσιασμένος με τις αλλαγές που θεωρώ ωστόσο ότι δεν έρχονται αρκετά γρήγορα στη ζωή μας.

Stalk me on the interwebs! Τα προφίλ μου στο Facebook, twitter, forums.gr, StudentGuru, PicasaWeb, DeviantArt, YouTube, και ένα sort of official homepage site thingy. Α, και e-mail επικοινωνίας στο olrandir[ quack-quack-είμαι-ένα-παπάκι ] hotmail.com.

Για άμεσο σχολιασμό των ταινιών που βλέπω στους εκάστοτε μαραθωνίους μου, περάστε μια βόλτα κι από το tumblelog μου (θα τις σχολιάζω κι εδώ, αλλά συγκεντρωτικά, στο τέλος της βδομάδας).

Advertisements

Ένα Σχόλιο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: